Rene Huiberts

 

 

HOME

PROJECTEN

PROFIEL

CONTACT

LINKS1Poldertuin in gemeente Vijfhuizen

Een particuliere tuin met beschutte plekken omgeven door weelderige vaste planten. De tuin is spannend door de doorkijkjes naar andere delen van de tuin . . .
Lees meer . . .


2

Engelse tuin in gemeente Aerdenhout

Deze particuliere tuin is nog jong maar groeit in de komende jaren uit tot een sfeervolle Engelse tuin. De loofgang is dan begroeid met Engelse klimrozen en de mooie muur is . . .
Lees meer . . .

3

Tuin artikel in tijdschrift: Kopen en Wonen

Aan de hand van 7 stappen laat ik zien hoe je een plezierige tuin kunt ontwerpen. Het tuinontwerp in stap 7 is de basis waaraan nog een beplantingsplan moet worden toegevoegd.
Lees meer . . .

 

4

Stadstuin in gemeente Bloemendaal

Deze achtertuin grenst aan een speelbosje voor de kinderen. De doorkijk naar het speelbosje is versmald met behulp van stevige vaste planten. Door deze versmalling is de doorkijk spannender.
Lees meer . . .

5

Dorpstuin in gemeente Uitgeest

De kleine voortuin bestaat voor een groot deel uit wintergroene hagen, geknipt in diverse hoogten. De spannende structuur van de hagen geven het huis een speels en verzorgd uiterlijk.
Lees meer . . .

6

Tuin artikel in tijdschrift: Kopen en Wonen, Groei & Bloei

In het tijdschrift Kopen en Wonen laat ik aan de hand van tien algemene tuintips zien hoe je met kleine veranderingen een tuin tot een prettige plek kunt maken. In het tijdschrift Groei & Bloei . . .
Lees meer . . .

7

Grachtentuinen in gemeente Amsterdam

Deze gemeenschappelijke achtertuin aan de Herengracht in Amsterdam, wordt gebruikt door diverse personeelsleden van de kantoorpanden. De klassieke tuin krijgt vorm door . . .
Lees meer . . .

8

Villatuin ‘De Vier Jaargetijden’ in de gemeente Tilburg

In de villa en de tuin worden feesten georganiseerd, waarbij de tuin uitnodigt om rond te wandelen en / of even te zitten. De klassieke tuin is symmetrisch opgezet met . . .
Lees meer . . .

9

Japanse tuin in gemeente Hoofddorp

Deze ‘Secret Garden’ is gemaakt voor het kantoorpersoneel van het bedrijf ‘Mitsubishi Electric’. De groenstrook is omgevormd tot een weelderige tuin met een Japanse uitstraling. . .
Lees meer . . .

10

Bedrijfstuin voor reclamebureau in gemeente Beverwijk

Dit kantoorgebouw heeft met behulp van een rasterpatroon voor gevel en tuin een opvallende uitstraling gekregen. Het rasterpatroon is uigevoerd in groene grasvlakken . . .
Lees meer . . .

11

Daktuin voor het AMC ziekenhuis in gemeente Amsterdam

Op het dakterras is een tuin gemaakt voor patiënten en personeel van het ziekenhuis. De tuin is een prettige plek om even bij te praten op de rand van de vijver en van de buitenlucht te genieten.  . . .
Lees meer . . .

12

Binnentuin voor pensioenfonds in gemeente Amsterdam

In het plan is gekozen voor een frisse, open ontmoetingsplaats met een zakelijke uitstraling. De transparante bomen aan de rand verzachten de harde muren en vormen een groen decor voor . . .
Lees meer . . .

13

Binnentuin voor sociale dienst in gemeente Amsterdam

De binnentuin voor het personeel van de sociale dienst is een prettige plek om tot rust te komen. De weelderige grassen contrasteren met de strak geschoren hagen. . . .
Lees meer . . .

14

Schooltuin voor tuinbouwschool in gemeente Amsterdam

Het concept voor de tuin is een strak, overzichtelijk en duurzaam vierkantenpatroon dat goed aansluit bij het ritme van de schoolgevel. In de vierkante plantvakken zijn planten gezet die . . .
Lees meer . . .

15

Speeltuin in de gemeente Amsterdam

Deze speeltuin biedt de kinderen een aangename en veilige plek om te spelen. De tuin is makkelijk toegankelijk voor de kinderen en de buurtbewoners. De heuvels in het gras geven . . .
Lees meer . . .
16

Speelplaats tuin en visvijver in de gemeente Diemen

De speelplaats bestaat uit afzonderlijke gedeelten, afgescheiden door hagen die zijn ontworpen voor kinderen van verschillende leeftijden. Alle gedeelten hebben een vrolijke en kleurrijke uitstraling.
Lees meer . . .
17

Gemeenschappelijke tuin voor 30 seniorenwoningen in gemeente Amsterdam

De tuinen zijn qua vormgeving, strak opgezet met een groene uitstraling door de beplanting.
Lees meer . . .
18

Studieproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam

Een opdracht om 200 woningen te bouwen in de context van het landschap op een locatie in/aan de rivier de Amstel. Door de woningen te verdelen over twee woontorens . . .
Lees meer . . .

19

Studieproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam

Een opdracht om een nieuw inrichtingsplan te maken voor plein ‘Vredenburg’ in het centrum van Utrecht. Een open ruimte met een intieme sfeer. Door het plaatsen van transparante bomen, . . .
Lees meer . . .

20

Studieproject aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam

Een opdracht van DWR (dienst waterbeheer en riolering) om Amsterdammers bewust te maken van de goede kwaliteit van het openbare water. Gevraagd werd om op diverse plaatsen in het . . .
Lees meer . . .


footer